Egyedi bútor tervezés - bútor készítés

Egyedi bútor tervezés

Miért éri meg egyedi bútort terveztetni, készíttetni?

Már 100 bútor áruházat végigjárt és mégsem talált az ízlésének és igényeinek pontosan megfelelő bútort a lakásába? A sok szaladgálástól már a kedve is elment az egésztől?

Pedig a bútor vásárlás öröm!

Ön a saját pénzéért jogosan várja el, hogy a megszerzett bútor olyan legyen mintha mindig is az élete része lett volna, ami öszhangban van a helyiség adottságaival és az Ön egyéniségével.

Az egyedi bútor tervezés és készítés a megoldás!

A boltban kapható bútorokkal szemben - amik nagyüzemekben, sablonos méretekben tömegesen készülnek - az egyedi bútorainkat úgy készítjük el, hogy az átadás után azt érezze, hogy végre megvan amire vágyott!

Személyes találkozó alkalmával felmérjük, hogy milyen helyiségbe, milyen kialakítású bútort szeretne. Megbeszéljük az Ön összes egyedi igényét a bútor tervezéssel és készítéssel kapcsolatban. Tisztázzuk a szín, forma, anyag és méretbeli elvárásokat, így a munka végén pont olyan bútort kap ami Önre van szabva!

Rajongunk a bútorokért! - Az elkészült bútorjáért Ön is rajongani fog!

Nemcsak egyszerűen bútort tervezünk. Olyan bútorokat alkotunk, amelyek az Ön lakásának fénypontjai lesznek, amelyek harmonizálnak a berendezéssel és egyediségük révén az Ön egyéniségét tükrözik!

Igény esetén számítógépes látványtervet is tudunk készíteni leendő bútoráról. A bútor látványterv készítésének díja 7990 Ft de 100.000 Ft-os bútor megrendelés esetén ezt a díjat elengedjük!

Egy minőségi egyedi bútor Önt szolgálja hosszú időn át!

Egy jól megtervezett és elkészített egyedi bútor praktikus, kényelmes, jól használható és kialakításával, megjelenésével a lakás díszévé válik.

Mi a TT Bútor - nál megtervezzük és elkészítjük azt a bútort, ami Önnek a legjobban megfelel, hogy hosszú-hosszú időn át örömet szerezzen Önnek és családjának!

Tegye kellemesebbé és harmónikusabbá otthonát egy minőségi egyedi bútorral! Kapcsolat >