Miért minket válasszon ha bútort vásárolna, terveztetne?

bútorkészítés, konyha bútor, szobabútor elérhető áron

Miért pont a TT bútort válasszam?

Azért mert szeretjük a bútort és amit mi készítünk azt Ön is szeretni fogja! Megbízhatóan dolgozunk, odafigyelünk a részletekre is és rugalmasak vagyunk az ügyfeleinkkel.

Velünk kedvezőbb áron jut olyan bútorhoz amilyenről mindig is álmodott és elégedett bútor tulajdonosként büszke lesz a jó döntésére!

Milyen anyagból készítik a bútordarabokat?

A három legnagyobb hazai bútorlap gyártó anyagait használjuk. Interspann, Falco, Egger. Bútor front beszállítónk színskáláján a legkedveltebb színeken túl olyan színek is vannak melyek a legtöbb front gyártónál nem találhatóak. Élőfánál az összes hazánkban megtalálható fa fajból dolgozunk. Munkalapból a Forest összes színét használjuk de kérésre bármelyik gyártó munkalapját beszerezzük. Bútorvasalatból Blumot használunk, ami az egyik legjobb minőség.

Mit tartalmaz a vétel ár?

A bútor ára tartalmazza az anyagárat a munkadíjat a szállítást és a helyszíni szerelést. A bútorkészítési igény felmérését ingyenesen végezzük Budapesten és Tóalmás 50 km-es körzetén belül. Ha a felmérés több egyeztetést igényel üzemanyag költséget számítunk fel. A bútorkészítési igény felmérése után árajánlatot adunk, így a legkedvezőbb lehetőséget választhatja megálmodott bútora elkészítésére.

Kérhetek-e előzetes árajánlatot a bútorkészítésre?

Igen. Amennyiben kisebb méretű bútort szeretne és ennek bemérezezett rajzát valamint a kívánt anyag megjelölést e-mailben vagy fax-on eljuttatja hozzánk, 1 napon belül kedvező árajánlatot adunk a bútorkészítésre. Jó minőségű fénykép felvétel alapján bútora áthúzásáról is kérhet megközelítő árajánlatot. Más esetben a helyszínen ingyenesen felmérjük az Ön egyedi bútorkészítési igényeit és pontos árat adunk az elkészítésre. A helyszini igényfelmérés során hasznos ötletekkel és tanácsokkal is tudunk segíteni, hogy ideális bútor készüljön az Ön számára!

Milyen határidőre vállalják a bútorkészítést, kárpitozást?

Álltalában 4 hétre vállaljuk a határidőket. Egyedi esetekben ez az idő lehet kevesebb is.

Ön is egy szép bútort szeretne megfizethető áron? Érdeklődjön most! Kapcsolat >