Bútor készítés - tervezés - egyedi bútorok gyártása

Bútorkészítés, bútortervezés Budapest Tóalmás

Tóth Tibor vagyok a TT Bútor bútorkészítő vállalkozás tulajdonosa. Azon kevesek közé tartozom akiknek a szakmájuk egyben a hobbijuk is. Ennek következtében minden megoldandó feladatot kihívásnak érzek. A bútorkészítés során az a célom, hogy Önnek olyan bútort készítsek, amire vágyik és amit örömmel használ minden nap!

1986 -ban végeztem asztalosként, így közel 25 éves gyakorlatomat állítom az Ön szolgálatába. Nagy vállalatnál soha nem dolgoztam, így mindig rá voltam utalva saját kreativitásomra és szereztem szerteágazó bútorkészítési tapasztalatot. Bútorkészítő, bútortervező vállalkozásomban mindent készítünk, ami bútor az anyagok minden fajtájából. Fő profilunk az egyedi konyhabútor, szobabútor, fürdőszoba bútor, irodai és kiegészítő bútorok készítése de foglalkozunk kárpitozott bútorok gyártásával és javításával is.

Nagyrészt budapesti ügyfeleknek készítünk egyedi, jó minőségű bútorokat sokkal kedvezőbb áron mint a konkurencia! Jó ismerettségeinknek és partneri kapcsolatainknak köszönhetően bútorkészítési áraink szolidak viszont az elkészült bútorok kiváló minőségűek!

A legjobb reklám az elégedett vevő - Ön is közéjük tartozhat ha próbára tesz minket. Bútorkészítésről érdeklődjön itt: Kapcsolat >

Keressen bennünket ha az ízléséhez igazított, minőségi bútort szeretne!

A Miért mi? menüpont alatt választ kaphat arra, hogy miért minket bízzon meg bútorkészítéssel, bútortervezéssel ha jó bútort szeretne elérhető áron.